Tarihçemiz

Kurumumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında hayırsever sayın Ahmet Hasyüncü’nün muhterem anneleri Behiye Hasyüncü hanımefendinin  ismi ile Seyit Burhanettin Hazretleri Hizmet Vakfı bünyesinde hizmet vermeye başlamış olup,2020-2021 eğitim öğretim yılında Atlas Eğitim Kurumları bünyesine katılarak 25 yıllık eğitim tecrübesi ile  Atlas Altınoluk Koleji ismi ile hizmet vermeye devam etmektedir.Okulumuz kuruluş  yılında sadece anasınıfı kademesine hizmet vermekte iken, 2020-2021 eğitim öğretim yılında anasınıfına ek ilkokul kademesine de  hizmet vermeye başlamıştır.Kurumumuz  inşaatleri hızla devam etmekte olan ilkokul,ortaokul ve lise binalarımızı da kampüs alanına ekleyerek her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir.