Kıymetli velilerimiz,

1994 yılında çift kanatlı nesiller yetiştirmek gayesi ile yola çıkan Atlas Eğitim Kurumları 2023 yılı itibariyle çeyrek asırdan daha uzun bir süreyi geride bırakmıştır bulunmaktadır.
Öğrencilerimize milli ve manevi değerlerin ışığında akademik olarak çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırma yolunda bu zamana kadar gayret ettik bundan sonra gayretlerimizi arttırarak devam edeceğiz.

30 yıllık süreyi birçok akademik başarı, sportif başarı, bilimsel proje ödülleri ile taçlandırdık.
2009 yılında öğrencimiz Mustafa Öztürk’ün ÖSS Türkiye birinci olması aynı zamanda 2022 LGS de Türkiye birincimiz Ethem Özşerbetçi ile öğretim sistemimizin kalitesinin ispatlamış olduk. Türkiye 1.si Çıkartan okullar arasında bizde yerimizi almış olduk.

Atlas Eğitim Kurumları bünyesinde daima kendini alanında ispatlamış öğretmenlerimizle çalışmaya gayret gösterdik, öğretmenlerimizin bireysel gelişimlerini her zaman destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz.

Atlas Eğitim Kurumlarımızın kuruluş amacı doğrultusunda Değerler eğitimi alanında birçok projeye imza attık. Günümüz şartlarında Yabancı dil eğitiminin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Öğrencilerimizin yabancı dil eğitimini en iyi şekilde alması için tüm imkanları hazırladık. Nitelikli LGS ve YKS çalışmalarımızla öğrencilerimizi bir üst öğrenim kurumlarına hazırladık. Tüm okullarımızı,günümüz şartlarının gerektirdiği teknolojik alt yapılarla dizayn ettik.
Anaokullarımız da tüm yayınlarımızı

Atlas Eğitim Kurumları 2023 yılı itibariyle Kayseri genelinde açmış olduğu
Özel Atlas Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Özel Atlas İlkokulu
Özel Atlas Ortaokulu
Özel Yıldırım Beyazıt Anaokulu
Özel Atlas Köşk Anaokulu
Özel Atlas Gültepe Anaokulu
Özel Atlas Altınoluk İlkokulu
Özel Atlas Altınoluk Kız Ortaokulu
Özel Atlas Altınoluk Kız Fen Lisesi
Özel Atlas Altınoluk Kız Anadolu Lisesi
Özel Atlas Hisarcıklıoğlu Erkek Fen Lisesi

Özel Hisarcıklıoğlu Erkek Anadolu Lisesi İle Kayseri’de 30 Yıldır Eğitimin Markası haline geldi.

Atlas Eğitim Kurumlarının “Eğitimin Markası” haline gelmesinde öncelikle Yönetim kurulumuza, Kurulduğu günden bugüne kadar destek olan kıymetli velilerimize, emeklerini hiç esirgemeyen değerli öğretmenlerimize ve bizimle beraber bu yolda azim ve gayretle yürüyen öğrencilerimize en kalbi duygularımla  teşekkür ediyorum.

Ali ULUSOY
Atlas Eğitim Kurumları